Overbezorgde Sylvester Stallone maakt knappe dochters gek en zat bijna in 'Barbie'

Sylvester Stallone vertelt dat hij bijna in de film Barbie speelde, en toont beelden van zijn realityserie met zijn dochters.

Sylvester Stallone blijkt niet vies van andere genres. Zo was de ster uit Rocky en Rambo bijna in de film Barbie te zien.

In een nieuw interview met Jimmy Fallon vertelde hij: "De regisseur van Barbie vroeg of ik in de film wilde zitten. Maar mijn werkschema van Tulsa King liet dat niet toe. Dus nam Ken mijn imago over. Hij droeg een soortgelijke bontjas als ik vroeger droeg, zodat ik toch in de film zat."

Beeldige dochters
In de onderstaande YouTube-video toont Sylvester beelden van het nieuwe seizoen van zijn realityserie The Family Stallone. Zijn knappe dochters gaan in op zijn overbezorgdheid. Die zorgen kunnen namelijk extreme vormen aannemen - en dat maakt hen stapelgek.

Zo redden vriendjes een kennismaking met hun papa niet. En zo vindt een dochter hem zelfs de meest paranoïde persoon op de planeet. Zijn echtgenote zegt zelfs dat hij hen te goed voorbereidde.

Serieus verantwoordelijk
Toch vindt Sylvester dat het zijn verantwoordelijkheid is als vader zijnde om zijn dochters te beschermen. Zo toonde hij aan hen foto's van ongelukken en gebruikte hij slogans. Ook moesten ze pepperspray op elkaar uitproberen en kreeg eentje een mes mee naar de basisschool.NieuwsFilm

meest populair