3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Bodies Bodies Bodies (2022)
Regie: Halina Reijn | Cast: Amandla Stenberg, Maria Bakalova, Pete Davidson, e.a. | Kijk direct
Een groep welgestelde jongeren komt samen in een afgelegen landhuis om daar te feesten terwijl er buiten een orkaan raast. Al snel besluiten ze een spelletje 'moordenaartje' te spelen, waarbij iemand zogenaamd de moordenaar is en de rest moet raden wie dat is. Wanneer er een echte dode valt, slaat de paniek toe en moeten de twintigers vechten voor hun leven.The Trial of the Chicago 7 (2020)
Regie: Aaron Sorkin | Cast: Mark Rylance, Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen, e.a. | Kijk direct
In 1968, het jaar waarin de Vietnamoorlog de Amerikaanse bevolking tot op het bot verdeelt, raken demonstranten in Chicago slaags met de politie. Een jaar later laat president Nixon acht betogers vervolgen voor samenzwering en rebellie, waarvan een zaak apart wordt behandeld. Het proces tegen de Zeven van Chicago wordt een grote schijnvertoning.
 


The Good Nurse (2022)
Regie: Tobias Lindholm | Cast: Jessica Chastain, Eddie Redmayne, Nnamdi Asomugha, e.a. | Kijk direct
Amy Loughren, een overbelaste verpleegkundige in een ziekenhuis, vertrouwt op haar werk en thuis op haar onbaatzuchtige nieuwe collega Charlie Cullen. Alles verandert wanneer de onverwachte dood van een patiënt hem in een kwaad daglicht plaatst. Cullen blijkt niet te zijn wie hij beweert te zijn en meer op zijn geweten te hebben.NieuwsFilm

meest populair