Ryan Coogler en Michael B. Jordan zetten hun tanden in vampierenfilm voor Warner Bros.

Dit is de vijfde samenwerking tussen de regisseur en acteur, na films als 'Black Panther' en 'Creed'.

Vorige maand plaatsten we het nieuws dat Ryan Coogler en Michael B. Jordan samen aan een mysterieus project werkten, met het gerucht dat het zou gaan om een superheldenfilm. Nu weten we dat het niet dat is, maar juist een vampierenfilm.

Volgens The Hollywood Reporter is de film, die geschreven en geregisseerd wordt door Coogler met Jordan verbonden als acteur, opgepikt door Warner Bros. na een periode van "intense interesse" van verschillende studio's.

De film
Er is nog weinig bekend over de vampierenfilm zelf, maar het zou zich misschien afspelen in het Amerikaanse zuiden in de Jim Crow-periode: dat is de periode tussen 1880 en 1965, toen segregatiewetten een rassenscheiding oplegden.

Verder zou de film dus gaan over vampieren, en er wordt gezegd dat het invloeden zal hebben van Japanse anime, waarvan Coogler al vaker gezegd heeft fan te zijn. Warner Bros. is naar zeggen zo enthousiast dat de film in april al met zijn productie zou moeten beginnen.

Samenwerking
Dit is de vijfde samenwerking tussen Coogler en Jordan. Eerder maakten zij al Fruitvale Station en films in de Creed- en Black Panther-series. Hun laatste film samen was Black Panther: Wakanda Forever, die nu te zien is op Disney+.NieuwsFilm

meest populair