Eerste trailer voor 'Deadpool 3': Zet Wolverine het geplaagde Marvel weer op de kaart?

De eerste beelden uit Deadpool 3 zijn een feit: de enige MCU-film van 2024.

Auteur:
Marvel Studios en Disney werken achter de schermen hard aan een grote verbeterslag voor het haperende Marvel Cinematic Universe. Toch valt er in 2024 iets moois te beleven: we krijgen een film met Deadpool én Wolverine.

De film herenigt de Marvel-personages van Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Samen waren ze in X-Men Origins: Wolverine uit 2009 te zien als respectievelijk Deadpool en Wolverine.

Deadpool vs Wolverine
Het optreden van Reynolds in X-Men Origins: Wolverine werd compleet afgebrand door de fans en dat zorgde ervoor dat Reynolds revanche zocht en hoopte op een Deadpool-film die het personage eer aan zou doen.

In 2016 verscheen Deadpool en twee jaar later Deadpool 2. De R-rated films waren bijzonder succesvol. Na deel twee gingen de rechten van Deadpool en de X-Men terug van 20th Century Fox naar Disney/Marvel Studios en na veel geruchten werd Deadpool 3 in 2019 aangekondigd en in augustus 2022 werd duidelijk dat Jackman terugkomt als Wolverine.

Eerste trailer
Tijdens de Super Bowl is de Big Game Spot voor Deadpool 3 verschenen en online verscheen de complete trailer. Vanaf 26 juli is de 34e Marvel Cinematic Universe-film te zien in de wereldwijde bioscopen.


De derde film in de reeks is geregisseerd door Shawn Levy. Zowel Reynolds als Jackman werkte eerder met de regisseur. Jackman speelde de hoofdrol in Levy's Real Steel uit 2011 en Reynolds maakte recent de films Free Guy (2021) en The Adam Project (2022) met Levy.

NieuwsFilm

meest populair