Nieuwe trailer 'Kingdom of the Planet of the Apes' toont de machtige nieuwe vijand van de reeks

20th Century Studios pakt uit met de nieuwste trailer van 'Kingdom of the Planet of the Apes'.

Auteur:
De jaarlijkse Super Bowl is weer gaande, en dat gaat zoals altijd gepaard met trailers en clips van nieuwe films. 20th Century Studios is ook van de partij met een nieuwe trailer voor Kingdom of the Planet of the Apes, de start van een nieuwe trilogie in de franchise.

20th Century Studios wist met War for the Planet of the Apes een haast een perfecte trilogie af te sluiten. Nu gaan ze toch proberen om de franchise voort te zetten met een compleet nieuwe cast en insteek.

Synopsis
De trailer kwam gepaard met een nieuwe officiële synopsis: "Regisseur Wes Ball blaast nieuw leven in de wereldwijde, epische franchise die zich meerdere generaties in de toekomst afspeelt na het bewind van Caesar, waarin apen de dominante soort zijn die harmonieus leeft en mensen zijn gereduceerd tot een leven in de schaduw."

"Terwijl een nieuwe tirannieke aapleider zijn imperium opbouwt, onderneemt een jonge aap een aangrijpende reis die ervoor zorgt dat hij alles wat hij over het verleden weet in twijfel trekt en keuzes maakt die een toekomst voor zowel apen als mensen zullen bepalen."

Bijna in de bios
De cast van de film bestaat uit Freya Allan (The Witcher), Owen Teague (IT), Kevin Durand (Locke & Key), Peter Macon (Shameless) en William H. Macy (Fargo). Josh Friedman (War of the Worlds), Rick Jaffa & Amanda Silver (Avatar: The Way of Water) en Patrick Aison (Prey) zijn verantwoordelijk voor het script.


Het nieuwste, veelbelovende hoofdstuk in de Planet of the Apes-franchise verschijnt op 22 mei in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair