In de 'Kung Fu Panda 4'-teaser neemt Po het op tegen wilde babykonijntjes

Na een vriendelijke waarschuwing van Po dat de kindjes voorzichtig moeten zijn, laten de konijnen zien hoe scherp en gevaarlijk hun tandjes werkelijk zijn

Vandaag heeft DreamWorks een nieuwe trailer voor de animatiefilm onthuld en dit is misschien wel het meest schattige gevecht uit de Kung Fu Panda-films

Po, ingesproken door Jack Black, wordt in Kung Fu Panda 4 gepromoveerd van Drakenkrijger naar spirituele leider van de Valley of Peace.

Een kameleon verliest misschien wel zijn kleur, maar niet zijn streken
Nu is het aan Po om rustiger aan te gaan doen en een vervangende Dakenkrijger vinden. Maar een slechte kameleon zorgt ervoor dat de panda alles kan doen, behalve ontspannen.

De kameleon, ingesproken door Viola Davis, is van plan om alle schurken die Po heeft overwonnen opnieuw op te roepen.

"Van geweld gaan onze buikjes tintelen"
In de teaser van Dreamworks zien we echter niet veel van een gemene kameleon, maar wel van schattige babykonijntjes.In de video zien we dat Po op zoek is naar een leger van de grootste boeven en criminelen en stuit op drie kleine konijntjes die aan vuurwerk knagen. Na een vriendelijke waarschuwing van Po dat de kindjes voorzichtig moeten zijn, laten de konijnen zien hoe scherp en gevaarlijk hun tandjes werkelijk zijn.

Nog een maand wachten
Kung Fu Panda 4 is vanaf 20 maart te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair