Officiële titel voor 'Deadpool 3': De 34e MCU-film heeft grote link met 'Loki'

De enige MCU-film in 2024 gaat de boel op zijn kop zetten: Deadpool & Wolverine.

Vannacht doken dan eindelijk de eerste beelden op voor de derde Deadpool-film. Deze zal zich gaan afspelen in het Marvel Cinematic Universe en via de trailer weten we nu hoe dat mogelijk is.

De trailer laat ons zien dat Wade Wilson alias Deadpool (Ryan Reynolds) door de TVA (Time Variance Authority) wordt opgehaald. Op deze manier kan hij onderdeel worden van het Marvel Cinematic Universe. Dit wordt het zelfs zo uitgelegd.

Titel
De officiële titel voor Deadpool 3 komt niet als een enorme verrassing. De 34e film in het Marvel Cinematic Universe, en de enige in 2024, heet namelijk Deadpool & Wolverine. Niet zo gek, aangezien Hugh Jackman terugkeert als Wolverine.

In de trailer zien we overigens nog bijzonder weinig van Jackman. We zien hem een keer in een wit pak aan en casinotafel zitten en later staat hij voor Deadpool en laat hij zijn klauwen zien. Heel vluchtig zien we hem in actie in zijn iconische gele pak.

Deadpool & Wolverine
Mogelijk is Shawn Levy's Deadpool & Wolverine ook gelijk het laatste optreden van Reynolds als Deadpool. Op YouTube staat namelijk de tekst: "Everyone deserves a happy ending." Vanaf 26 juli weten we meer.

Wil je de trailer nog eens zien, die vind je in het artikel Eerste trailer voor 'Deadpool 3': Zet Wolverine het geplaagde Marvel weer op de kaart?

NieuwsFilm

meest populair