Hugh Jackman fixt op hilarische wijze de eerste poster voor 'Deadpool & Wolverine'

Deadpool en Wolverine zijn "beste vrienden" in de eerste poster voor de Marvel Studios-film en de Wolverine-acteur trollt Ryan Reynolds met de 'vaste' titel...

Auteur:
Met een eerste synopsis en een eerste trailer is er nu ook een eerste poster verschenen voor Deadpool 3 Deadpool & Wolverine waarin Ryan Reynolds en Hugh Jackman hun superkrachten bundelen.

De hoog geanticipeerde titel is de eerste X-Men aangrenzende film geproduceerd onder Marvel Studios, waarmee 'the merc with a mouth' eindelijk officieel in het Marvel Cinematic Universe wordt gebracht.

Op zoek naar easter eggs
Terwijl fans elke seconde van de trailer zullen gaan ontleden, onthult onderstaande iedereen eraan hoe close de twee helden werkelijk zijn.

"Wacht maar tot je de popcornemmer ziet", schreef hoofdrolspeler Reynolds trots op X (voorheen Twitter) toen alles eenmaal was onthuld.

Kom samen op 26 juli
Het affiche toont een gesplitste afbeelding van de Deadpool- en Wolverine-maskers in de vorm van een gebroken hart met de cynische woorden Best (= beste) en Friends (= vrienden) verdeeld over beiden.


Frenemies
Vrij snel daarna ging Jackman naar Instagram om op hilarische wijze de titel aan te passen. Dit past in de jarenlange traditie waarin hij en Reynolds verwikkeld zijn en wat perfect de antagonistische relatie tussen hun personages weerspiegelt. "Opgelost", schrijft hij er simpelweg bij.NieuwsFilm

meest populair