Penelope Cruz krijgt psychotische reacties op haar figuur: "Ik doe maar net alsof ik niets hoor"

Penélope Cruz wordt dit jaar 50 jaar en vindt haar leeftijd nu pas interessant, ook schermt ze haar kinderen af van media en krijgt ze psychotische reacties op haar figuur.

Auteur:
Penélope Cruz wordt dit jaar 50 jaar, maar dat interesseert haar niets - en anderen ook niet. De actrice schittert al vanaf de jaren 90 in producties die zij zelf kiest op basis van 'artistiek' in plaats van 'geld'. Ze is nu te zien in Ferrari.

Hier in een interview met Elle zei ze dat ze zich niet druk maakt om ouder worden: "Mensen vragen al naar mijn leeftijd sinds ik 20 was. Nu zijn die vragen pas interessant omdat ik 50 word. Het is groot en mooi en ik wil het met al mijn vrienden vieren. Het betekent dat ik hier ben en gezond ben en dat is reden voor een feestje."

Psychotische vragen
Ze legde uit: "Maar op mijn 25ste vroegen ze psychotische dingen, je zou ze niet geloven, en mijn enige wapen was daar geen antwoord op te geven. Zelfs nu op een red carpet wanneer ze schreeuwen 'draai om', doe ik maar net alsof ik hun reacties niet hoor."

Haar figuur en haar poses blijven waanzinnig te zien aan de foto's bij het artikel. Zelf vindt ze haar gezin belangrijker: haar eveneens acterende man Javier Bardem en hun zoon (12) en dochter (10). Haar kinderen schermt zij zoveel mogelijk af van media en een telefoon mogen ze nog niet.

Wreed experiment
Ze zegt: "Gemanipuleerd worden gaat zo gemakkelijk, zeker als je nog een brein in ontwikkeling hebt. En die prijs betaalt onze generatie niet, die pas met 25 jaar aan een telefoon begon. Het is een wreed experiment op kinderen, op tieners." Meer volgt in haar Instagram hieronder.NieuwsFilm

meest populair