Komst van een groots personage in 'Captain America: Brave New World' bevestigd

Het lijkt erop dat we na jarenlang wachten eindelijk de Red Hulk gaan zien!

De nodige Captain America-fans hopen nog steeds dat Chris Evans nog eens terugkeert als de geliefde superheld. Toch hebben zij nu iets anders om naar uit te kijken, aangezien het erop lijkt dat niemand minder dan Red Hulk zijn opwachting zal maken in Captain America: Brave New World.

Mocht je niet weten wie de Red Hulk is, het gaat hier om General Thaddeus 'Thunderbolt' Ross. Dit personage verscheen voor het eerst in Hulk #1 in 2008. Ross is een hoge militaire officier, die vaak wordt afgebeeld als de grote vijand van de Hulk.

Hard tegen hard
Om een kans te maken tegen Hulk ondergaat Ross een experiment, dat hem transformeert in de Red Hulk. Net zoals de Smart Hulk in Avengers: Endgame, behoudt Ross zijn intelligentie en militaire strategische vaardigheden, maar krijgt hij ook een bovenmenselijke kracht en snelheid.

Zoals de naam het al aangeeft, is Red Hulk rood, in tegenstelling tot de groene huidskleur van de originele Hulk. In de loop der jaren heeft Red Hulk verschillende verhaallijnen gehad, waarin hij zowel als tegenstander als bondgenoot van andere Marvel-personages opdook.

Wat te verwachten
Het lijkt nu zo goed als zeker dat de Red Hulk zijn opwachting zal maken in Brave New World. Op Reddit verschenen twee kiekjes van een nieuw Captain America-jasje, waarin de letters Brave New World in het rood opstaat. Voornamelijk opmerkelijk is de reusachtige rode hand, die het iconische schild van Captain America vasthoudt.

Captain America: Brave New World Crew Jacket Confirms Red Hulk and Reveals New Logo Art (Swipe) - Via u/mistaJ222 on r/MarvelStudios
byu/KostisPat257 inMarvelStudiosSpoilers


William Hurt was eerst te zien als Thunderbolt Ross, maar de geliefde acteur overleed in 2022. Harrison Ford zal het stokje van hem overnemen, dus misschien zal hij als Red Hulk te zien zijn, tenzij ze toch iemand anders in de huid zullen laten kruipen van de rode spierbundel. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair