Een live-action 'Spider Man'-film met Miles Morales komt misschien toch sneller dan gedacht

Een live-action 'Spider Man'-film met Miles Morales komt misschien toch sneller dan gedacht

De bekende producent Chris Miller laat zich er tijdens een recent interview over uit.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Donald Glover, die zei dat hij nu 'te oud' is om nog een live-action Miles Morales te spelen. Misschien moet de studio dan maar op zoek naar iemand anders, want het lijkt erop dat er zo'n film aankomt.

Miles Morales is misschien wel de populairste Spider-Man van de afgelopen jaren. Zo kreeg de superheld al zijn eigen videogame maar voornamelijk het Spider-Verse-tweeluik is behoorlijk populair. Niet zo heel gek dus, dat er op dit moment alweer wordt gewerkt aan het derde deel.

Reactie
De producent van zowel Spider-Man: Into the Spider-Verse en Spider-Man: Across the Spider-Verse, Chris Miller, laat zich erover uit. De bekende Spider-Man producente, Amy Pascal, kwam recentelijk met een ander verhaal maar volgens Miller werd dit verkeerd geïnterpreteerd.

Zo zegt Miller nu: "Toen Amy zei dat we ons eerst op andere projecten willen focussen bedoelde zij het toekomstige derde 'Spider-Verse' deel en een Tom Holland live-action blockbuster. Het gaat hier maar om twee films".

Toekomst
Het zal dus nog wel enkele jaren duren voordat deze film eraan komt, maar volgens Miller kan het toch eerder gebeuren dan gedacht. Bekijk hieronder de clip waarin het team zich erover uitlaat maar nog niet veel prijs durft te geven.



NieuwsFilm

meest populair