Mindy Kalling liep rol mis vanwege een wel heel bizarre reden

Mindy Kalling liep rol mis vanwege een wel heel bizarre reden

De actrice was niet aantrekkelijk en grappig genoeg om... zichzelf te kunnen spelen?

Het komt wel vaker voor, dat sterren een rol mislopen. Soms zijn ze gewoon niet helemaal geschikt voor een bepaalde rol, maar Mindy Kalling werd voor een wel heel bizarre reden afgewezen voor een film.

Kalling, o.a. bekend van Ocean's Eight en Late Night, deed auditie voor een rol waarvan je zou zeggen dat deze enkel en alleen voor haar zou zijn weggelegd. De reden daarvoor? In dit project zou zij zichzelf moeten spelen, maar toch wist ze de rol niet te bemachtigen.

Teleurstelling
Wat blijkt, Kalling kreeg te horen dat ze niet aantrekkelijk en grappig genoeg was om zichzelf te kunnen spelen. Ze had blijkbaar dus niet 'het juiste profiel', ook al ging het over een personage dat gebaseerd was op haar eigen leven.

Deze afwijzing raakte Kalling diep. Zo zei de actrice al eerder: "Ik zal niet zeggen over welk project het gaat. Dat is sowieso vandaag de dag niet meer relevant, want het werd geannuleerd. Ik wist na deze tegenslag wel een van de hoofdrollen te bemachtigen in 'The Office' serie."

Carrière
De Amerikaanse versie van The Office is een van de meest geliefde sitcoms aller tijden, waarin Kalling jarenlang in te zien was als Kelly Kapoor. Zo vervolgt Kalling: "'The Office' werd een van NBC grootste hits. Voor mij voelde het aan als karma. Ik had mijn eer weten te herstellen en dat deed goed".



"Toch zal ik niet ontkennen dat ik diep gekrenkt was. Toen ik kreeg te horen dat ik niet 'mijzelf' kon spelen voelde dat vreselijk aan". Kalling probeerde er uiteindelijk iets positiefs uit te halen door altijd zichzelf te blijven. Dit pakte goed uit, want ze wist hierna nog de nodige grote rollen te bemachtigen in diverse blockbusters en series.

NieuwsFilm

meest populair