Is de 'Bob Marley'-film het kijken waard? De 'Rotten Tomatoes'-score is bekend

Is de 'Bob Marley'-film het kijken waard? De 'Rotten Tomatoes'-score is bekend

De online pitbull die een titel kan maken of breken...

Vanaf morgen is de biopic Bob Marley: One Love bij ons in de bioscopen te zien en zoals gewoonlijk druppelen de eerste beoordelingen binnen op de beruchte website Rotten Tomatoes.

Toegegeven, het kan vele malen slechter, maar een magere score van 40% na 65 reviews zal niet voor heel veel vreugde onder de makers zorgen.

Weinig enthousiasme
Zo zijn de critici niet te spreken over het saaie verhaal dat binnen de lijntjes kleurt en beoordeeld wordt als "een gemiste kans om de bijzondere levensloop van de muzieklegende beter te vertellen".

Vooral de positieve aspecten uit het leven van de reggae-rasta-messias (die gewoon wat minder interessant zijn) worden mierzoet neergezet, terwijl de persoonlijke drama's oppervlakkig worden afgeraffeld.

Toch ook goede geluiden
Echter wordt niet alles matig bevonden. Zo lijkt men het er unaniem over eens dat de performances van Kingsley Ben-Adir als Bob Marley en Lashana Lynch als Rita Marley beide een ruime voldoende verdienen.

Ook de muzikale intermezzo's lijken dik in orde en zijn een lust voor het oor met nostalgische hits als No Woman, No Cry en I Shot the Sheriff.



NieuwsFilm

meest populair