Christian Bale's Gorr had er héél anders uit kunnen zien in 'Thor: Love and Thunder'

Christian Bale's Gorr had er héél anders uit kunnen zien in 'Thor: Love and Thunder'

Uit de reacties is het duidelijk te merken dat fans liever dit hadden gezien.

Recentelijk kwam er nog een bericht langs op FilmTotaal over Christian Bale, die een hoofdrol heeft weten te bemachtigen in de Frankenstein-film van Maggie Gyllenhaal. Hierin zal hij weer een fysieke transformatie in ondergaan, net zoals in Thor: Love and Thunder.

In deze blockbuster is de met een Oscar bekroonde acteur te zien als Gorr, die vastberaden is alle Goden uit te roeien. Hij gaat dus ook achter Thor aan en de twee nemen het tegen elkaar op. Ondanks het feit dat Bale een fantastische acteur is, was zijn schurk in de ogen van de nodige filmfanaten niet overtuigend genoeg.

Slechterik
Marvel heeft natuurlijk al enkele sterke schurken weten neer te zetten. Denk bijvoorbeeld maar aan Michael B. Jordan als Killmonger in Black Panther en Josh Brolins 'opperschurk' Thanos, die het de Avengers lange tijd behoorlijk lastig maakte.

Toch heeft het MCU ook heel wat teleurstellende slechteriken geleverd, ook al werden deze gespeeld door geliefde acteurs. Bale, die bekent staat als dé kameleon van Hollywood, was dan wel onherkenbaar als Gorr, zijn personage had er heel anders uit kunnen komen te zien.

Concept-art
Artiest Aleksi Briclot deelt op Instagram nu zijn andere designs. Sommige tekeningen maakte hij voordat Bale werd gecast, anderen erna. Hoe dan ook, uit de reacties is het duidelijk te merken dat zowat iedereen veel liever een Gorr hadden gezien zoals in een van de onderstaande schetsen.







NieuwsFilm

meest populair