3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Op streaming en VOD is een hoop geweldige content te vinden: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

13 Going on 30 (2004)
Regie: Gary Winick | Cast: Jennifer Garner, Mark Ruffalo, Judy Greer, e.a. | Te zien op: Viaplay
De dertienjarige Jenna wil graag populair zijn. Wanneer ze door het inhaleren van een magische stof, die ze van haar beste vriend Matt heeft gekregen, plotseling wakker wordt in het lichaam van een dertigjarige, is haar wens uitgekomen. Ze is populair en succesvol als tijdschriftredactrice. Maar Matt is ze kwijt. Jenna zet alles op alles om de tiener in haar te helpen de ware liefde te vinden die ze heeft achtergelaten.



Dreamgirls (2006)
Regie: Bill Condon | Cast: Jennifer Hudson, Beyoncé Knowles, Anika Noni Rose, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Effie White, Deena Jones en Lorrell Robinson vormen samen het zangtrio The Dreamettes. Bij een talentenjacht trekken ze de aandacht van een ambitieuze manager. De groep krijgt het aanbod om als achtergrondkoortje voor de populaire soulzanger James Thunder Early op te treden. Dat gaat aanvankelijk heel goed, tot dat de zangeressen door de hardheid van de muziekindustrie uit elkaar worden gedreven.



Emma. (2020)
Regie: Autumn de Wilde | Cast: Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn, Josh O'Connor, e.a. | Te zien op: Netflix
Emma is knap, slim en ongelofelijk ijdel. Er is niemand zoals zij in het Engelse dorpje Highbury. Emma is er dol op om mannen en vrouwen te koppelen, maar haar interventies zijn niet altijd succesvol. En terwijl de jonge socialite zich bemoeit met het geluk van anderen loopt ze bijna haar eigen liefde mis. Nu is het tijd dat Emma haar eigen weg en liefde vindt.



NieuwsFilm

meest populair