'Kingdom of the Planet of the Apes'-hoofdrolspeler over zijn voorbereiding voor de blockbuster

'Kingdom of the Planet of the Apes'-hoofdrolspeler over zijn voorbereiding voor de blockbuster

Volgens Owen Teague waren sommige dingetjes makkelijk, anderen heel wat minder.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal van Kingdom of the Planet of the Apes. Recentelijk werden we al op een nieuwe trailer getrakteerd en gisteren kwamen er verschillende posters langs van de hoofdrolspelers. Eentje hiervan is Owen Teague, die zich nu over de blockbuster uitlaat.

Teague, eveneens bekend van I See You en Gone in the Night, kruipt in de huid van de jonge aap Noa, die moeite heeft met het vinden van zijn plaats in de wereld. Noa is als het ware de opvolger van Andy Serkis' Caesar, maar de twee verschillen wel behoorlijk van elkaar.

Anders
Kingdom of the Planet of the Apes speelt zich ongeveer 300 jaar af na de gebeurtenissen van War for the Planet of the Apes. De apen zijn dus veel verder geëvolueerd. Teague liet zich tijdens een recent interview hierover uit.

"Ik heb er hard voor moeten trainen, maar nu is het als een tweede natuur geworden. Niet om op te scheppen, want uiteindelijk is het niet alleen maar positief, maar er zijn mensen die zeggen dat ik nu als een aap loop. Ik zeg dan dat ik dat niet expres doe, maar dat ik gewoon probeer te lopen".

Stem
Ook laat Teague zich uit over zijn stemmenwerk voor de blockbuster: "Voor de stembenadering is het een ander verhaal. Caesar leert nog hoe hij moet praten, maar nu zijn we 300 jaar verder. Apen kunnen spreken, dus zij praten gewoon bijna als gewone mensen. Dat was dan wel weer iets makkelijker".



NieuwsFilm

meest populair