Julia Roberts werd gepest op de set van 'Steel Magnolias': "Hij kon een klootzak zijn"

Julia Roberts werd gepest op de set van 'Steel Magnolias': "Hij kon een klootzak zijn"

Op de filmset van "Steel Magnolias" gedroeg Sally Field zich moederlijk tegen Julia Roberts, terwijl de regisseur Herb Ross kritisch was en een probleem had met Roberts.

Op de filmset van Steel Magnolias gedroeg Sally Field zich ook moederlijk tegen Julia Roberts. De succesvolle film uit 1989 bracht alle betrokkenen veel aandacht.

Het was alleen niet gemakkelijk werken met de inmiddels overleden regisseur Herb Ross. Sally vertelde hier in een recent interview aan Vulture dat zijn aanpak per vrouw verschilde. Zo had Sally alle vrijheid maar was hij kritisch op Julia.

Echte klootzak
Sally zei: "We kwamen allemaal op voor Julia, want zij was de baby. Ze was de nieuwkomer. En ze was geweldig, maar hij had de pik op haar. Het was echt vreselijk. Hij kon een klootzak zijn."

Ze vervolgde met: "Sommigen hebben gewoon iemand nodig om over te zeuren. Maar we schoten haar altijd te hulp. Dolly Parton pakte hem zelfs met vulgaire humor terug."

Best kritisch
Sally had zelf geen last van Herb Ross. Ze zei: "Ik kan best kritiek hebben. Maar als dat onterecht is of bedoeld is om te pesten heb je aan mij een lastige. Ik ben klein, maar word een vechter." In de onderstaande YouTube-video van Variety vertelt ze meer.



NieuwsFilm

meest populair