Gerard Butler keert terug voor vervolg op een van zijn succesvolste films

Gerard Butler keert terug voor vervolg op een van zijn succesvolste films

Franchises kun je goed overlaten aan Gerard Butler, maar deze kan wel eens zijn beste blijken.

De apocalyptische toon van rampenfilm Greenland liet het publiek twijfelen of er nog wel een toekomst is voor de familie Garrity, maar gezien de sequel Greenland: Migration er nu écht komt, lijkt die vraag beantwoord.

Deadline heeft nu bevestigd dat Gerard Butler en Morena Baccarin terugkeren voor het vervolg, alsmede regisseur Ric Roman Waugh.

Een onverwacht vervolg
Fans van de eerste film hebben zich sinds de release van het eerste deel afgevraagd of er misschien nieuwe hoofdrolspelers zouden komen voor de sequel, maar dat is dus niet zo.

De opnames van Greenland: Migration beginnen in april en de film is gebaseerd op een script van Chris Sparling en Mitchell Lafortune.

De nasleep
In de film gaan we zien hoe de familie Garrity hun bunker in Greenland verlaten na de inslag van de komeet Clarke op onze planeet. Die inslag verwoestte zowat de hele aarde, waardoor ze nu door de overblijfselen van Europa moeten reizen om een nieuw onderkomen te vinden.



In Greenland speelde Butler de rol van John Garrity, die er alles aan deed om zijn gezin in veiligheid te brengen voor de naderende komeet. Morena Baccarin speelde zijn ex-vrouw Allison.

Veel onduidelijk
We weten nog niet wie er naast Butler en Baccarin te zien zullen zijn in de film, maar hier zal ongetwijfeld meer over duidelijk worden in de komende weken.



Het is nog onduidelijk wanneer Greenland: Migration moet verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair