Dakota Johnson geeft toe dat ze 'Madame Web' nog niet heeft gezien

Dakota Johnson geeft toe dat ze 'Madame Web' nog niet heeft gezien

Maar het is niet haar enige film waarbij dat het geval is.

Madame Web valt tegen. De nieuwste film in het Spider-Man Universe van Sony heeft het niet alleen slecht gedaan bij de filmcritici, maar ook de financiële opbrengst is mager te noemen. En dat moet een klap zijn voor de sterren.

Nu blijkt dat hoofdrolspeelster Dakota Johnson de film niet eens gezien heeft. In een interview met Magic Radio zegt ze dat ze de film zelfs "waarschijnlijk niet" zal zien. "Ooit."

Self-care
De logische conclusie zou zijn dat Johnson de film niet gezien heeft omdat ze teleurgesteld is met het eindresultaat. Maar dat blijkt niet het geval te zijn. Johnson vertelt namelijk dat ze geen enkele van haar films kijkt.

"Voor mij is het een manier om niet in een existentiële crisis terecht te komen," zo zegt ze. "Het niet kijken naar mijn films is een soort self-care." Ze onthult verder dat ze op een première meestal wel de rode loper bewandelt, maar daarna vertrekt om iets te gaan eten.

Madame Web
Madame Web is intussen in de Nederlandse bioscoopzalen te zien. De film werd geregisseerd door S.J. Clarkson en bevat onder andere ook Sydney Sweeney, Emma Roberts, Isabela Merced, en Celeste O'Connor in belangrijke rollen.

@magicfm "Not watching my movies is like self care" - Dakota Johnson gives an honest answer when it comes to watching herself in films ?? #dakotajohnson #madameweb #madamewebmovie #dakotajohnsonedit #dakotajohnsonfan #dakotajohnsoninterview #madamewebfilm #spidermanuniverse #spiderman #marvel #sonymarvel #fiftyshadesofgrey ? original sound - Magic Radio


NieuwsFilm

meest populair