Nicolas Cage komt weer eens naar de bioscoop met post-apocalyptische monsterthriller

Nicolas Cage komt weer eens naar de bioscoop met post-apocalyptische monsterthriller

De titel is 'Arcadian' en de producer was eerder verantwoordelijk voor 'Willy's Wonderland'...

Nicolas Cage kruipt langzaam op uit het dal waarin hij aan de lopende band B-films ophoestte die vaak het witte doek niet eens haalden. Daar gaat verandering in komen met de release van Arcadian.

De post-apocalyptische monsterthriller gaat op 1 maart in première op SXSW en wordt op 12 april in de bioscopen uitgebracht. Nog voor het eind van 2024 zal deze beschikbaar zijn voor streaming op AMC+ en Shudder.

Verhaal
Cage speelt de rol van Paul, die samenwoont met zijn zonen Joseph (Jaeden Martell) en Thomas (Maxwell Jenkins). 's Nachts verschuilen ze zich voor angstaanjagende entiteiten die buiten ronddolen en op hen jagen.

Maar als Thomas op een dag niet thuiskomt, moet Paul noodgedwongen op een aangrijpend avontuur gaan, weg van de veiligheid van hun boerderij, om zo zijn gezin te kunnen beschermen tegen de wezens.

Renfield
Het is te hopen dat Arcadian de zure nasmaak van flop Renfield vorig jaar een beetje kan wegspoelen. Voordeel is dat de titel dit keer uitkomt tussen andere griezelprojecten, waardoor het publiek er ook meer zin in krijgt.



NieuwsFilm

meest populair