'Gandalf'-vertolker Ian McKellen (84) dumpt zijn 54 jaar jongere vriendje

'Gandalf'-vertolker Ian McKellen (84) dumpt zijn 54 jaar jongere vriendje

De twee zagen hun toekomst totaal anders voor zich en dan houdt het op.

Ian McKellen is weer vrijgezel. De beroemde acteur (84) zag onlangs zijn relatie met zijn veel jongere vriend Oscar Conlon-Morrey (30) stranden. Dat is zeker balen voor Conlon-Morrey, want hij noemde McKellen eerder "de nieuwe liefde van zijn leven".

The Lord of The Rings-acteur leerde Conlon-Morrey, die eveneens werkzaam is als acteur, eind 2022 kennen in het toneelstuk Mother Goose. Daarin speelden de twee moeder en zoon (McKellen speelde een rol in drag).

Einde liefdesverhaal
The Mirror meldt nu dat McKellen en Conlon-Morrey hebben besloten om een punt achter hun relatie te zetten en ieder hun eigen weg te gaan. De acteurs zijn ruim een jaar bij elkaar geweest.

Woordvoerders van beide acteurs hebben tot nu toe niet op vragen van de Britse roddelpers willen reageren. Die radiostilte is vaak een duidelijk signaal.

Uiteenlopende ideeën
Voor ingewijden komt het nieuws niet onverwacht. McKellen en Conlon-Morrey zouden uiteenlopende ideeën hebben gehad over hun toekomst. Conlon-Morrey zou grote plannen hebben gehad en wilde zelfs al met McKellen trouwen.


De Magneto-vertolker voelde daar echter weinig voor. Sowieso schijnt hij zijn vriendjes niet voor al te lang aan hem te willen binden. Vandaar dat het sprookje nu ten einde is gekomen.

NieuwsFilm

meest populair