Je wist vast niet dat deze bekende actrice in 'Home Alone 2' meespeelde

Je wist vast niet dat deze bekende actrice in 'Home Alone 2' meespeelde

Nu onthult ze hoeveel ze nog steeds betaald wordt voor haar rol in de film.

Home Alone 2: Lost in New York is net als zijn voorganger een ware Kerstklassieker te noemen. De film bevat rollen van bekende acteurs als Macaulay Culkin, Joe Pesci, Catherine O'Hara en Tim Curry. Maar wist je dat Kate Hudson ook in de film zat?

Inderdaad: de Glass Onion-actrice speelde gewoon mee in Home Alone 2. Maar dat had je niet kunnen weten als je naar de aftiteling keek, want daar staat ze niet in.

In het koor
Hudson, die toen 12 jaar oud was, zong mee in het koor dat je ziet aan het begin van de film, wanneer Kevin (Culkin) belachelijk wordt gemaakt door zijn broer Buzz. De actrice krijgt daar nog steeds geld voor. "Ik zit in dat koor, en dan krijg ik af en toe 10 cent," zo onthult ze.

De rol was zo klein dat Hudson niet in de aftiteling staat. Dat kwam pas later voor haar, in de film Desert Blue (1998). Haar grote doorbraak kwam met de film Almost Famous, waarvoor ze werd genomineerd voor een Oscar.

Recent werk
In 2023 was de actrice te zien in de film A Little White Lie. Haar volgende project is de thrillerfilm Shell, geregisseerd door acteur Max Minghella. Die film is momenteel bezig met draaien.NieuwsFilm

meest populair