3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Op streaming en VOD is een hoop geweldige content te vinden: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Paddington (2014)
Regie: Paul King | Cast: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, e.a. | Te zien op: HBO Max / Netflix
De pratende beer Paddington komt aan in Londen, maar had zich de Britse hoofdstad heel anders voorgesteld. Uiteindelijk vindt hij een onderkomen bij de familie Brown. Daar lijkt hem een prima leventje te wachten. Een griezelige taxidermist, die Paddington in haar collectie wil opnemen, gooit echter roet in het eten.



West Side Story (2021)
Regie: Steven Spielberg | Cast: Rachel Zegler, Ansel Elgort, Ariana DeBose, e.a. | Te zien op: Disney+
1957, New York. Tony, een voormalig lid van jeugdbende de Jets, valt voor de charmes van Maria. Eén probleem: haar broer is de leider van de rivaliserende Sharks. De twee beginnen een verboden romance en stuiten op weerstand van hun vrienden en familie. Ondertussen nemen de spanningen tussen de bendes steeds verder toe.



Split (2016)
Regie: M. Night Shyamalan | Cast: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Haley Lu Richardson, e.a. | Te zien op: Netflix / Prime Video / SkyShowtime
Kevin is een man met meerdere identiteiten. Het ene moment is hij een slissend kind, het andere moment een keurige dame. Al zijn persoonlijkheden worden echter langzaam verdrongen door een nieuw en levensgevaarlijk gedaante: het Beest. Wanneer Kevin op klaarlichte dag drie tienermeisjes kidnapt met het plan om hen op te offeren aan het Beest, moeten zij vechten voor hun leven.



NieuwsFilm

meest populair