3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Whiplash (2014)
Regie: Damien Chazelle | Cast: Miles Teller, J.K. Simmons, Jayson Blair, e.a. | Kijk direct
De talentvolle jazzdrummer Andrew Neyman studeert aan het conservatorium in Manhattan. Hij is gepassioneerd en van plan om de top te bereiken. Zijn veeleisende docent Terence Fletcher, die berucht is om zijn tirannieke lesmethodes, drijft hem tot het uiterste van zijn kunnen, maar ook bijna tot waanzin.



Scream (2022)
Regie: Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett | Cast: Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette, e.a. | Kijk direct
Nadat de jeugd in het zeer vredig lijkende plaatsje Woodsboro opnieuw geteisterd wordt door een gemaskerde seriemoordenaar, besluit achterblijver Dewey Riley, die inmiddels gepensioneerd als sheriff, de hulp in te roepen van veteranen Sidney Prescott en Gale Weathers om de bloederige steekpartijen te stoppen. Samen ontrafelen ze wie er dit keer achter het masker schuilgaat.



A Man Called Otto (2022)
Regie: Marc Forster | Cast: Tom Hanks, Mariana Treviño, Rachel Keller, e.a. | Kijk direct
Otto, een gepensioneerde knorrepot, heeft na de dood van zijn vrouw het leven opgegeven. Kwaad op de wereld en gehard door verdriet, plant hij nu zijn eigen einde. Maar wanneer een jong gezin naast hem komt wonen, leidt dit tot een onverwachte vriendschap die zijn wereld op de kop zet. Zo begint het bevroren hart van Otto langzaam te smelten.



NieuwsFilm

meest populair