Producers 'Jurassic World 4' waren net op tijd bij Gareth Edwards

Producers 'Jurassic World 4' waren net op tijd bij Gareth Edwards

Hij wilde juist een sabbatical nemen, maar dit buitenkansje kon hij naar eigen zeggen niet laten liggen...

Nog niet zo lang geleden werd Jurassic World 4 aangekondigd en vlak daarna werd er bekend dat Universal de releasedatum had geprikt op juni 2025. Behoorlijk snel dus voor een blockbuster als deze.

Waarom de studio er plotseling zo'n vaart achter zet is een raadsel (ijzer smeden zolang het heet is?), maar het betekent in ieder geval dat er snel hoofdrolspelers en een regisseur moeten worden samengesteld.

Cast & Crew
Schrijver David Koepp (Jurassic Park) was al bevestigd en met David Leitch (Deadpool 2, Bullet Train) aan boord leek alles in kannen en kruiken, totdat Leitch toch afhaakte. Inmiddels is hij vervangen door Gareth Edwards (Godzilla, Rogue One), ook niet de minste naam. Tijdens een evenement maakte hij er geen geheim van hoe dol hij is op de franchise:

"Ik stond op het punt na het uitkomen van mijn laatste project 'The Creator' een pauze te nemen, maar hiervoor zou ik zeker een uitzondering maken. Deze kans is als een droom voor en ik ben erg opgewonden".

Iets compleet anders
De volgende 'Jurassic World' wordt een nieuw hoofdstuk in het algemeen, wat dus betekent dat er geen oude personages meer uit de vorige delen, zoals Chris Pratt en Bryce Dallas Howard, bij betrokken zullen zijn.NieuwsFilm

meest populair