Nieuwe 'Transformers'-standalone film gaat enorm risico nemen

Nieuwe 'Transformers'-standalone film gaat enorm risico nemen

De serie lijkt klaar om ergens op te gokken wat best goed uit zou kunnen pakken...

Het aankomende Transformers One (met Chris Hemsworth als de stem van Optimus Prime) kan de franchise verzilveren en een fris verhaal neerzetten, afgezien van de zeven eerdere afleveringen.

Het succes van Bumblebee (2018) bewees destijds dat op zichzelf staande projecten de serie nieuw leven kunnen inblazen door zich te concentreren op karakterrelaties en het publiek opnieuw te laten kennismaken.

Het proberen waard
Hoewel een op zichzelf staande titel ook risico's met zich mee kan brengen door af te wijken van de hoofdfranchise, heeft deze ook het potentieel tot verbetering.

En na zoveel onderling verbonden films is het risico misschien de moeite waard om te nemen. Hoewel specifieke plotdetails nog niet bekend zijn, zal het onafhankelijke Transformers One naar verluidt géén vervolg worden op het in 2023 uitgekomen Transformers: Rise of the Beasts.

Andere richting is noodzakelijk
Nu de opbrengsten aan de bioscoopkassa's steeds meer afnemen en de Michael Bay-delen allesbehalve populair waren bij critici, deed de laatste standalone inzending het kritisch goed, dus dat is een positief teken.NieuwsFilm

meest populair