Marvel lijkt grote slag te slaan: heeft Henry Cavill getekend voor een uiterst belangrijke rol?

Marvel lijkt grote slag te slaan: heeft Henry Cavill getekend voor een uiterst belangrijke rol?

De voormalige Superman-acteur wordt in verband gebracht met twee grote rollen.

Henry Cavill is een van de grootste namen in Hollywood. De spierbundel, voornamelijk bekend van zijn rol als Superman in het DCU, hoefde niet meer terug te keren nadat James Gunn de superheldenstudio overnam. Marvel lijkt hier nu dik van te profiteren.

Marvel weet elke keer weer geliefde sterren te strikken en lijken nu wederom een grote slag te slaan. Het gerucht dat nu de ronde doet is dat Cavill heeft getekend voor een belangrijke rol. Het gerucht dat de ronde doet is dat hij in de huid zal kruipen van Captain Britain.

Superheld
Cavill, eveneens bekend van The Witcher-serie, liet al eerder weten maar wat graag Captain Britian te kunnen spelen. De acteur staat bekend als een 'geek' en is een grote fan van stripboeken en videogames en is dus ook bekend met dit personage.

Captain Britian, wiens echte naam Brian Braddock is, beschikt over het Amulet of Right en de Sword of Might, waar zijn krachten uit afkomstig zijn. Hij is een van de belangrijkste beschermers van Groot-Brittannië. Hij is zowel solo als als lid van superheldenteams actief, zoals bij de Avengers.

Schurk
Een ander gerucht is dat Cavill geen superheld zal komen te spelen, maar juist een 'superschurk'. Hij wordt nu namelijk eveneens in verband gebracht met Doctor Doom, een van de populairste slechteriken die hoogstwaarschijnlijk in de Fantastic Four-film zal opduiken. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

Bekijk de post van MyTimeToShineHello op X.

NieuwsFilm

meest populair