Lindsay Lohan is terug van weggeweest op Netflix: Trailer voor haar nieuwe film 'Irish Wish'

Lindsay Lohan is terug van weggeweest op Netflix: Trailer voor haar nieuwe film 'Irish Wish'

Een spontane wens voor ware liefde zorgt ervoor dat ze wakker wordt als aanstaande bruid, maar is dit wel het leven dat ze echt wil hebben?

De trailer van Irish Wish met Lindsay Lohan bewijst dat je voorzichtig moet zijn met wat je wenst.

Lohan speelt in de romantische film, Maddie. In de trailer zien we Maddie op weg naar Ierland voor een bruiloft. In de bus komt ze een knappe vreemdeling (Ed Speleers) tegen, waaraan ze vertelt dat het niet haar bruiloft is, maar die van haar vriendin.

Verliefd op haar ex
En dat is nu juist het hele probleem. Maddie's beste vriendin Emma (Elizabeth Tan) is verloofd met Maddie's oude liefde Paul Kennedy (Alexander Vlahos) en Maddie heeft nog steeds gevoelens voor hem.

"Ik kan het niet helpen, maar denk dat de dingen anders zouden zijn als ik Paul had verteld hoe ik me voelde," aldus Maddie in een FaceTime-gesprek met haar moeder.

Ierse magie
Aan het einde van het gesprek doet Maddie de wens om de bruid van Paul te zijn, in plaats van haar vriendin Emma. Die nacht wordt ze wakker, omdat Paul een arm om haar heen slaat, vervolgens valt ze de bruidegom aan en al snel realiseert ze zich dat ze met hem verloofd is, compleet met een shamrock-groene diamanten ring.



Maar een romantische film is natuurlijk niet compleet zonder wat voorspellende drama. Zo ook in Irish Wish. Met wat invloed van de knappe vreemdeling James Thomas, vraagt Maddie zich al snel af "of dit haar leven moet zijn".

Ademloos kijken
Zing voor nu lekker mee met de achtergrondmuziek van de trailer, ofwel 'Breathless' van The Corrs en bekijk Irish Wish vanaf 15 maart exclusief op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair