Lindsay Lohan ziet er gelikt uit op poster voor haar nieuwe romkom 'Irish Wish'

Lindsay Lohan ziet er gelikt uit op poster voor haar nieuwe romkom 'Irish Wish'

In het onderschrift laat de actrice weten dat ze opgewonden is de poster te delen en dat we onze ogen open moeten houden volgende week voor een trailer.

Freaky Friday-actrice Lindsay Lohan onthult op haar Instagram, de eerste poster van Netflix' nieuwe romantische komedie, Irish Wish.

De romkom zal vanaf vrijdag 15 maart op Netflix te zien zijn.

Een spontane wens voor ware liefde
Irish Wish gaat over Maddie, gespeeld door Lohan die verliefd is op de verloofde van haar beste vriendin. Voor de bruiloft van haar vriendin moet ze haar gevoelens opzij zetten en afreizen naar Ierland om hier haar bruidsmeisje te zijn.

Dagen voor de bruiloft doet Maddie een spontane wens voor ware liefde en ineens wordt ze wakker als de aanstaande bruid. Maar naarmate haar droom dichter bij de werkelijkheid komt, realiseert Maddie zich dat haar echte zielsverwant iemand anders is.

Nu de poster, volgende week de trailer
"Ik ben zo opgewonden om de poster voor Irish Wish met jullie te delen en zorg dat je de trailer in de gaten houdt die volgende week komt!" luidt het onderschrift van Lohan.



De poster toont Lohan, evenals co-sterren Ed Speleers en Alexander Vlahos. De cast bestaat verder uit Jane Seymour, Elizabeth Tan en Ayesha Curry.

NieuwsFilm

meest populair