Hoe drank en drugs de prachtige Lindsay Lohan bijna tot de afgrond bracht

Hoe drank en drugs de prachtige Lindsay Lohan bijna tot de afgrond bracht

Van sensatie naar afgrond en vanaf daar overeind krabbelen en opnieuw beginnen

Lindsay Lohan was een sensatie als tiener, maar gleed langzaam de afgrond in door drugs en seks. De ster uit Mean Girls werkte aan haar problemen en is weer terug in filmland met Falling for Christmas.

Gelukkig is Lindsay Lohan steeds open geweest over haar consumptie van drank en drugs. Zo begrijpen mensen beter hoe knap dat terugkomen eigenlijk is.

Afkicken lukt niet
Zo vertelde Lindsay al eerder aan Oprah Winfrey dat zij in haar twintiger jaren 10 tot 15 keer per dag cocaïne gebruikte en dat combineerde met alcohol. Ze probeerde ook verschillende keren af te kicken in speciale centra.

Maar dat afkicken, opgelegd door de rechter, werkte niet. Lindsay kwam gedurende 8 jaar verschillende keren in contact met de politie en de rechter. Zo werd zij dronken achter het stuur betrapt of was zij op een andere manier in overtreding. Zij ging 5 keer de gevangenis in.

Rehab is zinloos
Zelf zegt zij: "Opgelegd rehab is zinloos. Het is nuttiger als een rechter zegt dat je lekker op reis moet gaan en met kinderen moet gaan werken enzo."

Meer staat [url=]hier[/url] in het artikel van Daily Star. Lindsay Lohan plaatste onderstaand bericht op haar Instagram. Ze heeft al jaren een vaste relatie en verwacht een kindje.



NieuwsFilm

meest populair