De onheilspellende thriller 'Avgrunden' zet klauwen in de Netflix Top 10

De onheilspellende thriller 'Avgrunden' zet klauwen in de Netflix Top 10

Deze spannende en emotionele rampenfilm staat al dagenlang in de Top 10 van de streamingdienst.

De Netflix Top 10 bestaat uit uiteenlopende films op dit moment en de Zweedse thriller Avgrunden domineert op dit moment de lijst. De rampenfilm houdt kijkers op het puntje van hun stoel.

De Zweedse film Avgrunden is op dit moment een daverend succes op Netflix. Op moment van schrijven staat de film zelfs op de nummer één!

Onheilspellend
De rampenfilm is behoorlijk spannend en kijkers zijn daarom lyrisch over de nieuwe thriller tussen het aanbod. Op IMDb zijn kijkers minder enthousiast; de film wordt beoordeeld met een 5,4.

Avgrunden wordt door enthousiaste kijkers wel 'intens' genoemd en dat is niet gek met een plot als deze. Het wordt door Netflix zelf al omschreven als onheilspellend en ontroerend. Niets aan gelogen dus.

Grootste mijn
Heb jij zin in een avondje ouderwets goed tv kijken en ben je wel benieuwd geworden naar Avgrunden? Je vindt de thriller hier op Netflix.Wanneer de Zweedse stad Kiruna langzaam wegzinkt, moet Frigga kiezen tussen haar familie en haar baan als hoofd van de beveiliging bij 's werelds grootste ondergrondse mijn.

NieuwsFilm

meest populair