Netflix onthult zijn aangrijpende fantasyfilm 'The Tearsmith'

Netflix onthult zijn aangrijpende fantasyfilm 'The Tearsmith'

De film is een adaptatie van het gelijknamige boek van Erin Doom.

Netflix heeft een eerste trailer onthuld voor The Tearsmith, een nieuwe fantasyfilm van de Italiaanse regisseur Alessandro Genovesi (bekend van de komische whodunit 7 Donne e un Mistero). De originele titel van de film is Fabbricante di lacrime.

De film is een adaptatie van het gelijknamige boek van Erin Doom, een Italiaanse schrijfster wiens werk in 2022 op de bestsellerlijsten verscheen. De verwachtingen voor de filmversie zijn dus hoog.

Synopsis
Het verhaal van The Tearsmith gaat over Nica en Rigel, twee tieners die uit het weeshuis worden overgeplaatst naar een pleeggezin. De twee botsen met elkaar in een complexe uiting van emoties, waarbij angst en liefde allebei een grote rol spelen.

In de achtergrond van hun verhaal is er de legende van de tranenmaker. Hij is een mysterieuze vakman die verantwoordelijk zou moeten zijn voor alle angsten die in de harten van mensen groeien.

Release
De hoofdrollen in de film zijn weggelegd voor Simone Baldassari en Caterina Ferioli en de releasedatum staat gepland op 4 april. In de tussentijd komt Netflix nog met een andere fantasyfilm, namelijk Damsel met Millie Bobby Brown op 8 maart.NieuwsFilm

meest populair