Algemeen

Is dit Two-Face?

door FilmTotaal op 06.05.2008 om 12:56 in Algemeen
Ot stuurde ons per mail de tip dat er zeer waarschijnlijk een eerste afbeelding van Harvey Dent als Two-Face op internet is verschenen. Two-Face wordt gespeeld door Aaron Eckhart en is te zien in de nieuwe Batman film The Dark Knight die 24 juli in première gaat. Honderd procent zekerheid is er nog niet maar feit is dat de site die het plaatje waarschijnlijk als eerste plaatste door Warner Bros. vriendelijk verzocht is deze weer te verwijderen.
16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

master3d

Avatar

Ben benieuwd hoe ze dat gedaan hebben met die mond!:O

skullsplitter

Avatar

master3d "ben benieuwd hoe ze dat gedaan hebben met die mond!:O"


CGI...

MikeyMo

Avatar

Beter dan de tommy lee jones versie

SiriuSzzs

Avatar

master3d "ben benieuwd hoe ze dat gedaan hebben met die mond!:O"


Dezelfde manier als Arnie in Terminator 3 waarschijnlijk!

Daar hadden ze zijn gezicht groen geschildert en later dat groen vervangen door een CG gezicht

afbeelding

oogsnoepje

Avatar

SiriuSzzs "Dezelfde manier als Arnie in Terminator 3 waarschijnlijk!

Daar hadden ze zijn gezicht groen geschildert en later dat groen vervangen door een CG gezicht"


..of wat dacht je van Pirates of the Caribbean? Daar deden ze het met puntjes op de gezichten, die gevolgd werden door de computer en zo gebruikt om alle tentakels en zeewier op de juiste locaties weer te kunnen geven.

Vergeleken bij dat is two-face hier nog relatief "simpel".

Wel jammer dat er nu overal spoilers worden gepost, ik had hem eigenlijk pas in de film voor het eerst willen zien en niet op een forum of filmsite...

Deweb

Avatar

Die onderste 2 face? Nee. Dat wil ik niet geloven. Dat is veel te gruwelijk voor de nieuwe Batmanserie en het zou waarschijnlijk een ramp zijn voor de leeftijdkwalificatie.

SunChaser

Avatar

In de lijn past t wel, ziet er mooi uit. Joker ziet er ook gruwelijk uit dus denk dat t wel klopt

bombshelter

Avatar

Ziet er goed. Hopelijk is dit echt want het past wel bij wat Eckhart zei over Two-Face.

master3d

Avatar

Okay CGI, zou kunnen, maar op het oog vind ik dit toch wel op prosthetics lijkenSmiley face hoe dan ook, het ziet er heerlijk gruwelijk uit;) en Deweb....nee

El_Mariachi

Avatar

Hij is echt gruwelijk ja, laten die moralistische Amerikaanse keurders dat door bij PG 13? Anakin was in Episode III ook behoorlijk verbrand, maar toch niet dat je z'n skelet eronderuit zag komen... Jakkes. Van mij mag dit hartstikke echt zijn, past in de lijn van Batman Begins. Gruwelijk, zeker, maar gruwelijk goed!

Feoreunn

Avatar

Jezus, dat is knap gedaan. Als dit echt is, belooft het.

SunChaser

Avatar

Waarom is zn oog eigenlijk niet aangetast?

Mellie

Avatar

Die spier langs zijn mond is ook echt een gruwlijk detail!

Verder helemaal in lijn met de "realistische" toon van de nieuwe batman reeks! Geen cartooneske clowns meer als villains maar keiharde psycho's! Heerlijk!

Ben wel benieuwd naar de rol van TwoFace in het verhaal... Ik had namelijk eerst het idee dat de film voornamelijk zou gaan om The Joker! Maar in de marketing speelt de Joker nou toch een beetje tweede viool ten opzichte van TwoFace! Het zou zonde zijn om één van de twee villains tekort te doen met een afgeraffeld verhaal! (zoals bijv. met Venom in Spiderman 3)

wallace

Avatar

Op de eerste foto zie je beetje kleine groene stipjes. Dus zelf denk ik dat de 2 nep is. Maar als de 2de foto toch echt is. Ziet het er vet uit.

Basilios

Avatar

Beide foto's zijn correct.
De eerste afbeelding zat ook in de trailer, en zit ook in de film zelf, de tweede afbeelding is een concept design voor de film, die zo dicht bij het uiteindelijke resultaat is gebleven dat ze de foto hebben vrijgegeven. Een groot deel is gewoon met make-up gedaan, maar er zijn ook delen rond het oog en rond de mond en kaak met CGI replacement gedaan.

Even een reactie op de groene stipjes die iemand schijnt te zien: voor tracking markers gebruik je over het algemeen geen groene stipjes, je keyed er namenlijk je tracking markers mee weg, en kan dus niet meer de CGI over heen layeren.

NieuwsFilm

meest populair