Barry Keoghan lijkt terug te keren als de Joker in 'Batman'-vervolg maar fans vinden het maar niks

Barry Keoghan lijkt terug te keren als de Joker in 'Batman'-vervolg maar fans vinden het maar niks

Op sociale media laten de nodige mensen weten dat het tijd is voor een andere schurk.

Sinds James Gunn werd aangesteld als de nieuwe grote baas bij DC vinden er bij de superheldenstudio behoorlijk wat veranderingen plaats. Veel bekende namen zijn al vertrokken en projecten gecanceld, maar het komt wel gewoon van The Batman: Part II. Toch is hier nu ook ophef over ontstaan.

In het eerste deel, The Batman van regisseur Matt Reeves, is de hoofdrol weggelegd voor Robert Pattinson, die voor het eerst in de huid mocht kruipen van de 'Caped Crusader'. Hij nam het hierin op tegen The Riddler van Paul Dano.

Andere schurk
Dat is echter niet de enige iconische schurk die in de film zit. Ook krijgt Batman te maken met The Penguin (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) én niemand minder dan de Joker, gespeeld door Barry Keoghan.

Keoghan, o.a. bekend van Saltburn en Dunkirk, liet nog niet zo heel lang geleden weten dat hij misschien wel terug zal keren voor het vervolg. Toch kijkt niet iedereen hier naar uit. De Joker is dan wel een iconische en geliefde schurk, de nodige fans willen eens een andere slechterik zien.

Joker
In recente jaren hebben we heel wat Jokers voorbij zien komen, zoals Jared Leto en Joaquin Phoenix. Laatstgenoemde keert ook terug voor Joker: Folie à Deux, waardoor sommige filmfanaten het leuk zouden vinden als de focus in Batman 2 op een andere schurk ligt.


Zo zijn er reacties op sociale media te vinden als: "Ik ben een beetje 'Joker-moe'..." en "Waarom niet eens Mr. Freeze of Deathstroke?" of nog "Waarom altijd weer de Joker? Er zijn nog zoveel andere interessante villains waar we bijna niks vanaf weten maar dit zeker wel verdienen".

NieuwsFilm

meest populair