Skeet Ulrich zou graag willen dat Matthew Lillard terugkeert naar de 'Scream'-franchise

Skeet Ulrich zou graag willen dat Matthew Lillard terugkeert naar de 'Scream'-franchise

Billy Loomis heeft zijn terugkeer al kunnen maken in de vorm van hallucinaties, maar fans en Skeet Ulrich willen ook Matthew Lillard weer terugzien in een nieuwe film van de franchise.

Stu Macher, gespeeld door Matthew Lillard en Billy Loomis, gespeeld door Skeet Ulrich, waren de originele Ghostface-moordenaars in de eerste Scream-film.

Na de originele film uit 1996 zijn de twee nog steeds de fanfavorieten. En hoewel we Skeet Ulrich als Billy al terug hebben kunnen zien in de hallucinaties van zijn dochter in Scream 5 en Scream 6, heeft Lillard's Stu nog geen terugkeer mogen maken.

"Peer pressure, I'm far too sensitive"
Niet alleen de fans, maar ook Ulrich zou hier verandering in willen brengen. Terwijl hij met ScreenRant sprak, sprak de acteur over de mogelijkheid van Lillards mogelijke terugkeer.

"Ik denk dat de enige mogelijkheid zou zijn als hij nog leefde, zodat het enige zin zou hebben. En ja, ik was er helemaal voor, want hij is er helemaal voor. Trouwens, het zou kunnen gebeuren en hij zou geen woord zeggen. Ik moest het veertien maanden geheim houden voor Scream 5, dus wie weet?," aldus Ulrich.

"We make our own destinies, Sid."
Het klinkt dus alsof Ulrich, Lillard graag weer Stu zou zien spelen, zolang het maar logisch is voor het personage.



NieuwsFilm

meest populair