De complete cast van 'Superman: Legacy' verzamelt zich op eerste foto

De complete cast van 'Superman: Legacy' verzamelt zich op eerste foto

Een hoop personages en helden die bekend zijn uit de stripboeken...

Kopman James Gunn heeft een eerste foto gedeeld op zijn Instagram waarop hij trots poseert met het (bijna) voltallige ensemble van het avontuur Superman: Legacy dat zijn kersverse DCU gaat aftrappen.

In het verhaal zal Superman zijn Kryptonische afkomst proberen te verzoenen met zijn menselijke opvoeding, geleid in een wereld die vriendelijkheid als ouderwets beschouwt. De opnames liggen nog steeds op schema om in maart te starten en de release in juli 2025 te halen.

Indrukwekkende namen
Op de foto staat Gunn met David Corenswet (Superman/Clark Kent), Rachel Brosnahan (Lois Lane), Nicholas Hoult (Lex Luthor), Sara Sampai (Eve Teschmacher) en Edi Gathegi (Terry Sloane/Mister Terrific).

Verder Terence Rosemore (Otis), Skyler Gisondo (Jimmy Olsen), Anthony Carrigan (Rex Mason/Metamorpho), Isabela Merced (een versie van Hawkgirl), Nathan Fillion (Guy Gardner/Green Lantern) en Maria Gabriela de Faría (Angela Spica/The Engineer) samen met producer Peter Safran.

Waar is Supergirl?
Een opvallende afwezige is Milly Alcock die Kara Zor-El gaat spelen in het komende Supergirl: Woman of Tomorrow. Er wordt verwacht dat de actrice eerst in dit DCU-project verschijnt en dan haar eigen avontuur.NieuwsFilm

meest populair