Robert Downey Jr. had een vreemde nachtmerrie door zijn Oscarnominatie voor 'Oppenheimer'

Robert Downey Jr. had een vreemde nachtmerrie door zijn Oscarnominatie voor 'Oppenheimer'

De 'Iron Man'-ster werd gelukkig uit zijn lijden verlost door zijn vrouw.

Dat Robert Downey Jr. niet een groot fan was van de Oscars, bleek onlangs al toen hij vertelde blij te zijn dat hij nooit een Oscar won. Nu heeft de acteur onthuld dat hij nogal een roerige nacht heeft beleefd na zijn Oscarnominatie voor Oppenheimer.

Robert Downey Jr. ontving alweer zijn derde nominatie voor een Oscar. Na de nominaties voor zijn rollen in Chaplin en Tropic Thunder, kreeg hij nu een nominatie voor beste bijrol voor zijn rol als Lewis Strauss in Nolans Oppenheimer.

Nachtmerrie
De Iron Man-ster vertelde wat hij de ochtend van de laatste nominatie doormaakte: "Ik had deze nachtmerrie dat de kittens (Willow en Winifred) een van mijn Nicorette-verpakkingen hadden gepakt, en ik in de problemen zou komen"

Gelukkig was zijn vrouw, Susan Downey, in de buurt om hem wakker te maken en het goede nieuws te vertellen.Naast het feit dat hij blij was met de nominatie, bekende hij dat de ware beloning was om tijd door te brengen met mede-sterren Emily Blunt, Cillian Murphy en Matt Damon.

Topfavoriet Oppenheimer
Oppenheimer kreeg dit jaar maar liefst 13 Oscarnominaties, wat meer is dan enige andere film van 2023. Het is direct de meest genomineerde film van Christopher Nolan en de eerste keer dat hij zowel een nominatie ontving voor beste regie, als beste scenario in één jaar.



NieuwsFilm

meest populair