Guillermo del Toro's gothische horrofilm 'Crimson Peak' krijgt een 4K-release

Guillermo del Toro's gothische horrofilm 'Crimson Peak' krijgt een 4K-release

De editie is persoonlijk goedgekeurd door Del Toro en bevat heel veel speciale extra's.

Guillermo del Toro's gotische horrorfilm uit 2015 krijgt dit voorjaar een luxe 4K Blu-ray-editie, persoonlijk goedgekeurd door de regisseur en met de kunst van Guy Davis op het hoesje.

"Afkomstig van de Oscar-winnende regisseur Guillermo del Toro (Pan's Labyrinth, The Shape of Water) komt Crimson Peak, een weelderige, verbluffend gerealiseerde reis naar het donkere hart van de gotische romantiek," aldus Arrowvideo.

Duistere geheimen
Crimson Peak gaat over aspirant-schrijfster Edith Cushing (Mia Wasikowska) die trouwt met Thomas Sharpe (Tom Hiddleston), de eigenaar van Allerdale Hale een vervallen landhuis. In dit huis woont niet alleen het pasgetrouwde stel, maar ook Lucille (Jessica Chastain), de zus van Sharpe en wat geesten.

Terwijl Edith moet wennen aan haar nieuwe thuissituatie, wordt haar vader op brute wijze vermoord. Edith's jeugdvriend onderzoekt de moord en komt achter duistere geheimen van de familie Sharpe.

Extra's
De prachtige 4K Blu-ray-editie bestaat niet alleen uit de film, maar ook uit vele extra's zoals audiocommentaar van del Toro, de documentaire The House is Alive: Constructing Crimson Peak, meerdere featurettes en verwijderde scènes, trailers en een afbeeldingengalerij.



Het pakket bevat ook nog een dubbelzijdige, uitvouwbare poster, vier dubbelzijdige ansichtkaarten en een boek van 80 pagina's met essays van David Jenkins en Simon Abrams, een archiefinterview met del Toro en conceptillustraties van kunstenaars Davis en Oscar Chichoni.

Moderne gotische klassieker
"Crimson Peak wordt hier gepresenteerd in een weelderige speciale verpakking, met een schat aan extra functies, die een ongekend inzicht bieden in het maken van deze moderne gotische klassieker," aldus ArrowVideo.

De set zal vanaf 21 mei te koop zijn voor 41,56 euro en kan vooraf worden besteld via ArrowVideo.com

NieuwsFilm

meest populair