Algemeen

Oudmodische karakter posters Guillermo del Toro's 'Crimson Peak'

Mia Wasikowska, Tom Hiddleston, Jessica Chastain en Charlie Hunnam krijgen allen 'n eigen afdruk.

door Rik Timmer op 08.07.2015 om 13:12 in Algemeen
De Mexicaanse regisseur Guillermo del Toro staat dikwijls garant voor schilderachtige films. Het bovennatuurlijke Crimson Peak, welke gekwalificeerd wordt als een mysterieuze gothic/horror/fantasie drama, is al in de maak sinds dat Pan's Labyrinth uitkwam. In mei zagen we de eerste typische trailer voorbij komen en een maand later een viertal posters waarop de hoofdrolspelers in ere worden gehouden.

Dezelfde truc is opnieuw uitgehaald, hoewel de karakters van de keer afgeschilderd worden met markante rode en blauwe kleuren. De posters kwamen vrij middels diverse filmwebsites die allen een eigen exclusieve afbeelding in handen kregen. Bij dezen kan je ze hieronder allen op een rij zien.

Het verhaal - welke del Toro niet een simpele spookhuisfilm noemde - ziet in de 19e eeuw de jonge schrijfster Edith Cushing (Mia Wasikowska) verliefd worden op Sir Thomas Sharpe (Tom Hiddleston). De twee trouwen weldra en besluiten in een groot herenhuis te gaan wonen. Daar komt Edith er achter dat haar geliefde niet is wie ze dacht dat hij was.

Jessica Chastain zal Lady Lucille Sharpe spelen, de zuster van Sir Thomas. Charlie Hunnam speelt Alan McMichael, een dokter die tot over zijn oren verliefd is op Edith. Jim Beaver zal eveneens optreden als de vader van Edith. Crimson Peak is geschreven door del Toro en Matthew Robbins. 15 Oktober kunnen we de horror in de bioscoop bezichtigen.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Olrik

Avatar

Erg mooie posters! Heb veel zin in deze film, een nieuwe Guillermo Del Toro film is altijd welkom!

NieuwsFilm

meest populair