3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Love and Monsters (2020)
Regie: Michael Matthews | Cast: Dylan O'Brien, Michael Rooker, Jessica Henwick, e.a. | Kijk direct
De aarde werd zeven jaar geleden overgenomen door reusachtige monsters. De overlevenden leven sindsdien in ondergrondse koloniën. De sympathieke angsthaas Joel Dawson besluit dat het tijd wordt om zijn bunker te verlaten wanneer hij hoort dat zijn jeugdliefde Aimee nog in leven is. Tijdens zijn levensgevaarlijke zoektocht naar haar wordt hij geholpen door een professionele monsterjager.



Passengers (2016)
Regie: Morten Tyldum | Cast: Chris Pratt, Jennifer Lawrence, Michael Sheen, e.a. | Kijk direct
Aan boord van een ruimteschip dat mensen naar een nieuw leven op een andere planeet brengt, ontwaakt Jim decennia eerder dan gepland uit zijn kunstmatige hyperslaap. Al snel voelt hij zich ontzettend eenzaam in het verder lege schip. Jim komt voor een lastig ethisch dilemma te staan over het lot van een andere passagier.



The Irishman (2019)
Regie: Martin Scorsese | Cast: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, e.a. | Kijk direct
Vrachtwagenchauffeur Frank Sheeran komt per toeval in contact met maffiabaas Russell Bufalino, voor wie hij al snel allerlei misdaden uit gaat voeren. Later gaat Sheeran ook aan de slag voor de corrupte vakbondsleider Jimmy Hoffa. Sheeran weet zich snel op te werken binnen het criminele wereldje, maar komt daardoor ook voor steeds lastigere keuzes te staan.



NieuwsFilm

meest populair