Lily Gladstone is open over haar relatie met Leonardo DiCaprio: "We genieten van elkaar"

Lily Gladstone is open over haar relatie met Leonardo DiCaprio: "We genieten van elkaar"

Lily Gladstone wint prijzen voor haar rol in 'Killers of the Flower Moon' en prijst Leonardo DiCaprio.

Lily Gladstone krijgt eindelijk de waardering die zij verdient. De actrice uit Killers of the Flower Moon wordt overladen met filmprijzen voor haar rol. Gisteren kwam er een SAG-award bij.

Haar samenwerking met Leonardo DiCaprio bleek erg succesvol en ze heeft een goede relatie met hem. Zo is Leo er steeds als Lily ergens genomineerd is. Tegen Vanity Fair zei ze hier openhartig over hem: "Het is het goede voorbeeld geven door er te zijn."

Genieten van elkaar
Ze vervolgde met: "We genieten van elkaars gezelschap. We hadden tijd nodig om elkaar te leren kennen, maar na een paar scènes zag ik dat er plek was voor improvisatie en experimenteren met de verschillende vormen van liefde en verdenkingen."

Ook zei ze over die steun voor haar succes: "Voor een persoon is het te veel om te bevatten. Ik voel me omringd door mensen. Door de Osage commune, door de Blackfoot commune en door mijn collega's van Reservation Dogs."

Meer verhalen volgen
Op het moment spreekt Lily een documentaire in. Ze zei dat ze meer verhalen wil vertellen over de inheemse Amerikanen. Ze zei: "Het is een schok voor sommigen wat er gebeurde met de Osage-indianen. Maar er zijn meer verhalen over eeuwenlange genocide. Ik wil daar recht aan doen."In de bovenstaande YouTube-video van Vanity Fair vertellen zij meer over hun samenwerking.

NieuwsFilm

meest populair