Fran Drescher viert triomf Hollywood-staking bij SAG-awards: "Permissie om een ego te hebben"

Fran Drescher viert triomf Hollywood-staking bij SAG-awards: "Permissie om een ego te hebben"

Fran Drescher viert triomf goed contract voor alle leden na grote acteursstaking in Hollywood tijdens de SAG-awards.

Fran Drescher, de actrice die wij zo goed kennen uit de serie The Nanny en films als The Christmas Setup vierde haar triomf nog eens na op de SAG-awards. Onder haar bezielende leiding kwam een historisch goed einde aan de lange acteursstaking in Hollywood.

De 66-jarige voorzitter van de SAG-acteursbond vertelde hier aan People over het grote evenement: "We zijn hier, we zijn samen. Acteurs vieren hier wie we zijn. Deze avond is het kersje op de taart en ik voel me een winnaar."

Goed contract
Over het goed onderhandelde contract en de rijke acteurs die meteen miljoenen doneerden voor de leden zei ze: "Het is een crescendo op een stressvolle, moeilijke periode. Het is baanbrekend en een ommekeer voor de SAG-AFTRA-leden. Het is de sterkste bond ter wereld."

Ze vertelde over haar kijk op zaken: "Ik gaf hen permissie om een ego te hebben en te waarderen dat zij in het middelpunt van de belangstelling staan. Het werk kan niet zonder hen gebeuren en die afrekening moet plaatsvinden."

Echte kampioenen
In het onderstaand filmpje van The Hollywood Reporter op TikTok vertelde ze haar collega's dat ze kampioenen zijn. Door hun geduld en medewerking hebben ze een meer dan goede overeenkomst kunnen tekenen met de studio's waarbij AI-issues ondervangen zijn - en misschien moet AI er maar helemaal uit.

@hollywoodreporter "you have survived the longest strike in our union's history" - #sagaftra president #frandrescher gives a rousing speech at the 2024 #sagawards #sagawards2024 ? original sound - The Hollywood Reporter


NieuwsFilm

meest populair