Brolin vervangt Caan in Nailed

Werken met David. O. Russell: je moet het als acteur maar aandurven. Vorig jaar kwamen er een aantal video's naar buiten waarin fikse ruzies tussen Russell en o.a. Lily Tomlin te zien waren op de set van I Heart Huckabees, en er zijn ook geruchten over ruzies tussen Russell en George Clooney tijdens het filmen van Three Kings.

Toen kwam het nieuws naar buiten dat James Caan ontslag had genomen tijdens het filmen van de nieuwe film van David O. Russell, Nailed. Het conflict ging - geloof het of niet - over de manier waarop het congreslid dat Caan speelde zich in een koekje zou verslikken.

Er is een vervanging voor Caan gevonden: James Brolin durft het aan om de rol van Caan over te nemen. Hij kan in ieder geval leuk met zijn zoon overleggen: Josh Brolin speelt in de nieuwe film van Oliver Stone George W. Bush, en het "pretzel-incident", waarbij Bush bijna stikte door een verkeerd ingeslikte pretzel, komt ook in het script voor.

In Nailed speelt Jessica Biel een vrouw die door een spijker in haar hoofd zich raar gaat gedragen. Ze gaat naar Washington, waar een jonge senator (Jake Gyllenhaal) haar helpt. Kirstey Alley is ook kortgeleden aan de cast toegevoegd.



NieuwsFilm

meest populair