Emma Stone vond zestig gebakjes eten moeilijker dan bloot gaan

Emma Stone vond zestig gebakjes eten moeilijker dan bloot gaan

Emma Stone wint filmprijzen voor rol in 'Poor Things' en merkt eenzijdige vragen in interviews op.

Emma Stone wordt overladen met filmprijzen voor haar rol in Poor Things. Ook de film zelf wint prijzen. Het valt de 35-jarige actrice wel op dat ze vrij eenzijdige vragen krijgt bij interviews.

Zo nam ze laatst deel aan een panel met genomineerden in Los Angeles, zoals hier in het artikel van People beschreven staat. Haar werd gevraagd of ze het moeilijk vond om een expliciet seksueel personage te spelen.

Seksueel personage
Emma antwoordde met: "De seksualiteit van Bella is onderdeel van de film. We hebben gekeken naar hoe er geschoten moest worden en gewerkt met een geweldige intimiteitscoördinator en een gesloten filmset, enzo. In sommige opzichten waren die opnamen het gemakkelijkst vanwege alle choreografie."

Ze vervolgde met: "We wisten precies wat we aan het doen waren. Maar uitzoeken hoe ze moest lopen of zestig Portugese taartjes eten was een uitdaging. Bij de eerste hap is zo'n gebakje lekker, maar aan het eind wil je spugen."

Meer uitdaging
Ook zei ze: "Of als ze voor het eerst dood en verval ziet, geeft dat meer uitdaging in het acteren dan naakt gaan. Maar dat lijkt het enige te zijn dat mensen me willen vragen." Ze vertelt meer in de YouTube-video van CBS Mornings.NieuwsFilm

meest populair