Aubrey Plaza gaat de gestoorde hoofdrol spelen in de oplichtersfilm 'Liarmouth'

Aubrey Plaza gaat de gestoorde hoofdrol spelen in de oplichtersfilm 'Liarmouth'

Aubrey Plaza zal een oplichtster spelen in de nieuwe film 'Liarmouth', geregisseerd door John Waters.

Aubrey Plaza heeft zichzelf een interessante rol verschaft in de nieuwe oplichtersfilm Liarmouth. Ze zal de rol van oplichtster spelen die door alles en iedereen gehaat wordt.

Toen Plaza over het nieuws van de Liarmouth-film hoorde, heeft ze meteen een overenthousiaste e-mail gestuurd naar regisseur John Waters: "Je moet me auditie laten doen voor jou. Ik zal alles doen om de rol te krijgen. Ik bedoel echt alles."

Ernstige oplichtster
Liarmouth is gebaseerd op Waters eigen roman over Marsha Sprinkle die wordt omschreven als: "een kofferdief, oplichter en meester in vermomming. Honden en kinderen haten haar. Haar eigen familie wil haar dood. "

"Ze is slim, ze is wanhopig, ze is verstoord, en ze is op de vlucht met een grote wrok. Ze noemen haar Liarmouth - totdat één krankzinnige man haar de waarheid laat vertellen."

Aubrey's laatste werk
De Emily the Criminal-actrice was het laatst te zien in enkele tv-producties als Scott Pilgrim Takes Off. Haar laatste rol in een film was in de komedie My Old Ass die onlangs uitkwam in de Verenigde Staten.


Daarnaast staat ze ook op het punt te verschijnen in Francis Ford Coppola's aankomende epos Megalopolis.

NieuwsFilm

meest populair