Bovennatuurlijke thriller 'The Watchers' van M. Night Shyamalan krijgt angstaanjagende teaser trailer

Bovennatuurlijke thriller 'The Watchers' van M. Night Shyamalan krijgt angstaanjagende teaser trailer

De horrorthriller is geproduceerd door M. Night Shyamalan en geregisseerd door zijn dochter Ishana.

Warner Bros. heeft de eerste trailer onthuld voor de horrorthriller The Watchers. De film komt van producent M. Night Shyamalan en is geregisseerd en geschreven door zijn 23-jarige dochter Ishana Night Shyamalan.

De 23-jarige Ishana regisseerde eerder al zes afleveringen van de serie Servant die ook door haar vader is geproduceerd. Dit keer debuteert ze als filmregisseur en dat doet ze dus met een bovennatuurlijke thriller, heel toepasselijk.

The Watchers
In The Watchers strandt een jonge kunstenaar in een uitgestrekt, smetteloos bos in West-Ierland. Als ze er onderdak heeft gevonden, zit ze er vast met drie vreemden en elke nacht worden ze achtervolgd door mysterieuze wezens.

Het verhaal is gebaseerd op een boek van schrijver A. M. Shine. De hoofdrol is voor Dakota Fanning (The Equalizer 3) en je ziet ook rollen van onder andere Georgina Campbell, Oliver Finnegan en Olwen Fouéré.

Teaser trailer
Hieronder zie je de teaser trailer voor The Watchers en daarna volgt de poster. Vanaf 6 juni moet de horrorthriller in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.


Van vader M. Night Shyamalan verschijnt dit jaar ook een film, met de titel Trap. Deze staat gepland voor 2 augustus 2024.

Poster The Watchers
Hieronder zie je de poster voor The Watchers met daarop de vier hoofdpersonages.NieuwsFilm

meest populair