Biopic over 'Michael Jackson' cast alle overige leden van The Jackson 5

Biopic over 'Michael Jackson' cast alle overige leden van The Jackson 5

Want wat is 'The King of Pop' zonder zijn trouwe broers?

De komende Michael Jackson-biopic Michael onder leiding van Antoine Fuqua is momenteel in productie en heeft zijn cast weer uitgebreid met acht onbekende namen, maar in bekende rollen.

Want waar zou een verhaal over de iconische zanger zijn zonder The Jackson 5? Lionsgate heeft samen met Universal Pictures International aangekondigd dat er vier jonge en vier oudere acteurs zijn gecast.

Minstens net zo beroemd
Jayden Harville en Jamal R. Henderson spelen de versies van Jermaine naast Jaylen Lyndon Hunter en Tre Horton (Marlon), Judah Edwards en Rhyan Hill (Tito) en Nathaniel Logan McIntyre met Joseph David-Jones (Jackie).

Overige personages worden ingevuld door real-life neefje Jaafar Jackson als zijn wereldberoemde oom, Nia Long en Colman Domingo als mama Katherine en papa Joe en Miles Teller als trouwe advocaat John Branca.

Vanaf april 2025 in de bioscoop
"Het werkelijk epische karakter van deze film vereiste in totaal tien talentvolle acteurs met het talent om de diverse Jacksons door de jaren heen te vertolken", aldus producent Graham King in een verklaring.



NieuwsFilm

meest populair