Kate Winslet en Cate Blanchett schamen zich nergens meer voor

Kate Winslet en Cate Blanchett schamen zich nergens meer voor

Kate Winslet en Cate Blanchett delen hilarische ervaring met plastrechters voor vrouwen tijdens interview.

Kate Winslet en Cate Blanchett domineren theaterwereld en filmland al zolang, dat ze zich comfortabel voelen in hun positie. Ze acteren al vanaf de jaren 90 voor publiek en voelen zich zo op hun gemak in interviews dat dit hilarische taferelen oplevert.

Zo vertelt de 48-jarige ster uit Titanic en Avatar geanimeerd hoe ze staand moest urineren in Holy Smoke, een film uit 1999. Net zo levendig helpt de 54-jarige ster uit Tár en Lord of the Rings haar uit met het verder uitbeelden van een zogeheten plastrechter voor vrouwen.

Geen schaamte meer
In de onderstaande YouTube-video van The Graham Norton Show is duidelijk te zien dat ze zich nergens voor schamen. Kate Winslet vraagt zich wel hardop af bij het uitleggen van het technisch foefje op de filmset: "Waarom vertel ik eigenlijk dit soort dingen steeds opnieuw hier?"

Met behulp van Cate Blanchett vertelt Kate droog verder: "Iemand bood me aan te helpen bij het plaatsen van het slangetje, maar ik vond dat mijn taak. Hoe vaak we die take wel niet opnieuw hebben moeten doen, want vrouwen zijn geen mannen. Bij vrouwen loopt het water langs de benen omlaag en niet in een boogje de lucht in."

Plastrechters voor vrouwen
Daarop leggen beiden net zo nuchter uit hoe handig de plastrechters voor vrouwen zijn als ze onderweg zijn. Andrian Lester, ook te gast, kent het fenomeen niet. Cate doet het behulpzaam meteen voor en zegt: "Het is een beker die je voor je houdt en dan sta je op en richt je de straal de kant op die je wilt."Het is duidelijk dat de andere gasten, Dua Lipa en Adrian Lester, er wat ongemakkelijk bij zitten terwijl het publiek in een stuip ligt. Adrian zegt droog: "Ik heb nu een beeld in mijn hoofd dat niet meer weg zal gaan."

NieuwsFilm

meest populair