Meest serieuze rol van Adam Sandler vanaf deze week te zien in 'Spaceman' op Netflix

Meest serieuze rol van Adam Sandler vanaf deze week te zien in 'Spaceman' op Netflix

De koning van de komedie gooit het voor de nieuwste Netflix-film over een andere boeg.

We kennen Adam Sandler voornamelijk van zijn hilarische rollen, maar de laatste paar jaar werkt hij ook hard aan het serieuzere werk. Vanaf vrijdag is hij in de emotionele film Spaceman te zien op Netflix.

Adam Sandler is een grootheid binnen komedie, maar doet de laatste jaren ook veel in serieuzere rollen. Denk bijvoorbeeld aan Uncut Gems of Hustle.

'Niks van Adam Sandler'
Vanaf aankomende vrijdag is de acteur te zien in een nieuwe dramafilm op Netflix. In Spaceman levert hij volgens kijkers het meest serieuze werk tot nu toe.

Op de première van de Netflix-film sprak Sandler over de opnames. Zo vertelde hij aan The Hollywood Reporter dat de regisseur, Johan Renck, bleef zeggen dat hij 'niks van Adam Sandler wilde zien' in de film.

'Mijn best gedaan'
"Ik begreep het, ik hoor dat in mijn eigen huis ook", grapt de acteur nog. "Ik heb mijn best gedaan. Hij wilde niet dat ik op mij leek en van die gezichten trok. Dus het was best een moeilijk proces."Jakub groeide van wetenschapper uit tot eerste astronaut van het land en krijgt de kans om naar Venus te reizen. Daarvoor moet hij wel zijn vrouw Lenka achterlaten. In de ruimte stuit hij op een buitenaards wezen waarmee hij een band schept.

NieuwsFilm

meest populair