Arnold Schwarzenegger is 'The Last Action Hero' en verklapt zijn favoriete actiefilm

Arnold Schwarzenegger is 'The Last Action Hero' en verklapt zijn favoriete actiefilm

Arnold Schwarzenegger is een unieke acteur die in de jaren 70 het actie-genre in Hollywood bepaalde en verklapt zijn favoriete actiefilm, favoriete beroemdheid en zijn angst voor slangen.

In een interview werd Arnold Schwarzenegger recent The Last Action Hero genoemd van zijn generatie. Het is een leuke verwijzing naar zijn film uit 1993, maar de 76-jarige acteur was in de jaren 70 bepalend voor het actie-genre in Hollywood.

Qua inzicht blijft Arnold uniek. In de onderstaande YouTube-video van The Late Show with Stephen Colbert vertelt hij: "Juist omdat ik bang ben voor slangen wil ik er aan wennen. We hadden afgelopen zaterdag een feestje en er was een grote python die ik een half uur om mijn nek hield."

Voor wat hoort wat
Hij legt uit: "Ik heb vaker exotische dieren op mijn feestjes, want mensen betalen een hoop geld en ik wil entertainment. Zo hebben we wel eens een leeuw, een krokodil, grote slangen, valken, adelaars, kangoeroes enzo. Mensen kunnen dan foto's nemen en zichzelf goed voelen."

Arnold vertelt ook dat hij nooit om handtekeningen heeft gevraagd bij zijn ontmoetingen met belangrijke mensen. Hij legt daarop uit dat hij Gorbatsjov bewonderde om zijn omdenken en zijn daadkracht en het communisme afbouwde.

De dood vernietigen
Denken aan doodgaan vindt Arnold overigens droevig. Hij zegt: "Waarom denk je dat ik train? Waarom denk je dat ik honderden kilo's til? Als de Dood komt, vecht ik met hem en vernietig ik hem."Over zijn favoriete actiefilm grapt hij: "Mijn meest favoriete is Titanic, punt uit. Ik weet niet of het een actiefilm is, maar er zit voldoende actie in. En anders is het Terminator 2, omdat die vol actie zit en ik daar commissie uit ontvang."

NieuwsFilm

meest populair